Kiitos kaikille osallistujille!

 

Saimme kilpailuun yhteensä noin 200 upeaa ehdotusta, joiden joukosta valitsimme 25 toteutettavaksi.Valintaa tehdessämme arvioimme esimerkiksi idean omaperäisyyttä, ehdotuksen toteutettavuutta lasista sekä näiden metsän asukkaiden kokonaisuutta yhdessä.

 

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi Jenni Sorsa Glass design lasinpuhalluslahjakorttia, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

 

Ohjeet kilpailun voittajille:

Voittajille on ilmoitettu valinnasta joko sähköpostilla annettuun osoitteeseen tai tekstiviestillä.

 

Lasiset metsän asukkaat valmistetaan Nuutajärven lasikylässä perjantaina 10.7. ja sunnuntaina 12.7.2020 klo 9-16, jolloin olette lämpimästi tervetulleita tänne seuraamaan ja/tai auttamaan lasinpuhalluksessa.

 

Voitte esittää toiveen, että kumpana päivänä pääsisitte tulemaan paikalle ja mieluummin aamu- vai iltapäivällä, niin yritämme ottaa toiveet huomioon suunnitellessamme lasinpuhallusten aikatauluja. 

 

Toiveen voi esittää sähköpostilla osoitteeseen: lasisuunnittelukilpailu@gmail.com

 

Otathan alkuperäisen suunnitelman mukaan puhalluspäivään. Jos ette pääse paikalle, niin esineet toteutetaan lähetetyn kuvan perusteella. 

 

Yhden esineen valmistus kestää noin 30-60 minuuttia ja myös toisten töiden valmistusta on kiinnostavaa seurata. Lasihyttiin kannattaa varata mukaan oma vesipullo ja suojalasit jos on, mutta paikanpäältäkin voi lainata.

Tilaisuuteen on yleisölle vapaa pääsy.

 

Valmiit esineet kokoamme näyttelyksi Nuutajärven Vanhaan hyttiin 14.7.-16.8.2020. Näyttelyn jälkeen teokset saa noutaa itselleen. Myös toimituksesta voidaan sopia, ellette pääse paikalle. 

 

 

 

 

Lisätiedot: Alma Jantunen

+358 40 8332446
lasisuunnittelukilpailu@gmail.com